Наш телефон: +7 (812) 330-11-30

Интернет антенна Антекс (Antex) ZETA MIMO BOX (1700÷2700) (17-20dBi)/2*SMA-male/удлинUSB10м reviews

Write a review

To add a review please sign up or login